Politijagt med over 200 km/t i nat

Det var et rent held, at ingen blev ramt, da politiet omkring midnat forsøgte at standse en 22-årig motorcyklist, der med hæsblæsende fart kørte fra dem ud af Nørresundby.

Det var en patruljebil, der rutinemæssigt ville standse motorcyklen, men manden ville det anderledes og kørte med høj fart ud af byen mod motorvejen. Det fortæller vagtchef Karsten Kristensen fra Nordjyllands Politi til DR Nordjylland.

"Det er ganske voldsomt, som han kører med hastigheder på langt over 200 kilometer i timen. Han overhaler også flere af de andre bilister indenom på motorvejen og kører over for rødt lys indtil flere gange i Nørresundby," siger vagtchef Karsten Kristensen fra Nordjyllands Politi.

Efter mere end 20 kilometers jagt på motorvej E45 kørte motorcyklisten ud i græsrabatten ved Hjallerup, og det lykkedes patruljebilerne at få afskåret vejen og få manden standset. Udover en politibil, der ramte et skilt, er der ingen skade sket.

"Nu var det godt nok omkring midnat, men der var stadig en del trafik specielt omkring den bymæssige bebyggelse i Nørresundby, men også på motorvejen, så det var et held, at der ikke skete noget," siger Karsten Kristensen.

Ifølge politiet erkender den 22-årige mand de mange overtrædelser af færdselsloven.

Han er i forvejen godt kendt af politiet. Nummerpladerne på motorcyklen tilhørte en anden motorcykel, men det vides endnu ikke, om det var derfor, han forsøgte at stikke af.