Knuthenborg måtte skyde løs tiger

16x9
Tiger Foto:

En af Knuthenborg Safariparks unge tigre blev onsdag formiddag skudt, da den sprang ind i en indhegning ved siden af Tigerskoven, skriver Folketidende.

Tigeren er en af de nye sibiriske tigre, som parken har fået fra Aalborg Zoo, og den har siden den kom været adfærdsvanskelig.

Derfor har den unge tiger heller ikke haft adgang til selve Tigerskoven, hvor safariparkens gæster kører tæt på de store rovdyr.

Onsdag formiddag gik tigeren rundt i forgården ved tigerstalden, og her valgte den at kravle op i hegnet, så den herfra kunne springe ind i indhegningen. Knuthenborg Safaripark har et beredskab, som bliver iværksat hvis noget sådan sker, og det virkede helt som det skulle.

Inden den unge tiger nåede væk fra anlægget ved stalden var den blevet skudt, og gæsternes sikkerhed var på intet tidspunkt i fare.

Som følge af hændelsen vil Knuthenborg Safaripark nu tildække forgården, så der kommer et net hen over indhegningen, for på den måde at hindre, at tigerne selv kan springe ind i Tigerskoven, skriver Folketidende.