Semifinale igen ramt af tv-udfald

16x9
142764886 Foto:

Mange danskere sidder her til aften og ser fodbold i fjernsynet.

Kampen er den afgørende semifinale mellem Barcelona og Chelsea i Champions League.

I sidste uge mødtes Bayern München og Real Madris i en tilsvarende kamp, og her havde en del tv-seere sort skærm, hvilket de gav udtryk for på diverse sociale medier.

Denne gang er det så lyden, den er gal med. Rigtig mange danskere skriver på Twitter og Facebook, at lyder hakker gevaldigt.

Det er ikke lykkedes for tv2.dk at komme igennem til Yousee, der står for signalet til 3+, som sender kampen, men på YouSee's facebook-side strømmer det ind med utilfredse kunder.

"For pokker mand - det er for dårligt at 3+ hakker i lyden !!Hvad sker der lige og hvorfor altid i fodboldkampe ?!?!?," skriver en utilfreds kunde på YouSee's Facebook-side.

Om det er YouSee's skyld, at lyden hakker, er det indtil nu ikke lykkedes at få svar på. Og om det gælder alle egne af landet, har det heller ikke været muligt at få svar på endnu.

Stofa-kunder skriver også til TV 2, at der også har været problemer med lydsignalet hos dem.

Pressechef hos Stofa, Jesper Maack, siger til tv2.dk, at problemet ikke ligger hos dem.

"Vi har fået nogle henvendelser, og vi kan konstatere, at vi ikke har nogle fejl hos os. Det er isoleret til 3+ HD, så hvis man skifter over til almindelig 3+, skulle problemet løse sig," siger han til tv2.dk.