Hjemmeside hjælper travle danskere

16x9
stress Foto:

Når juleferien går på hæld, og juletræet skal skaffes af vejen, er der nu hjælp at hente. Det er der også, hvis tagrenderne skal renses eller en lampe skal sættes op.

Faktisk er der utallige muligheder på den nye hjemmeside www.denlilletjeneste.dk, der kom til verden i efteråret. Den nye portal er en platform for folk, der skal have tjenester udført, og de, der har tid tilovers til at hjælpe andre. Prisen for opgaven bestemmer udbyderen, og derefter kan interesserede personer melde sig.

"Vi ønsker, at vores hjemmeside bliver en løsning for mange mennesker. Desuden må den gerne give alle de besøgende en fornemmelse af, at hjælpen altid er lige i nærheden, hvis man har brug for den."

Det siger stifteren af www.denlilletjeneste.dk, Rasmus Bjerrum, til Ritzau.

Fik renset tagrender
Familiefaderen Niels Klarskov har to børn og bor i Skovlunde vest for København. Han har netop gjort brug af hjemmesiden, da hans tagrender på parcelhuset trængte til at blive renset.

Det kostede 400 kroner for at få udført opgaven, som en ung studerende tog sig af.

"Jeg har jo nogle ting herhjemme, som jeg ikke kan nå at ordne, når jeg kommer sent hjem fra arbejde og skal passe børn."

"Og de forskellige hængepartier er jo noget, der generer mig dagligt. Derfor er det fantastisk, at en anden person har tid og lyst til at rense vores tagrender," siger Niels Klarskov.

Www.denlilletjeneste.dk har i dag 350 registrerede hjælpere tilknyttet, og antallet af besøgende er også stigende, oplyser ejeren. Idéen stammer fra USA, hvor hjemmesiden www.taskrabbit.com har eksisteret i flere år.

Hjemmesiden tager 24 procent af prisen for tjenesterne til dækning af omkostninger.