Hotelgæst: Bendtner sparkede mig ned

16x9
Nicklas Bendtner Foto:

I går kom det frem, at spillere på det danske landshold var blevet meldt til politiet i en voldssag natten mellem fredag og lørdag på Hotel Marienlyst i Helsingør. Politiet afviste i går anmeldelsen, men i dag står offeret så frem i Ekstra Bladet, hvor han giver sin version af episoden.

"Det var ikke to tosser i tumult, det var et rendyrket overfald og det var Nicklas Bendtner, der var overfaldsmanden," siger 31-årige Jesper Jensen, som var gæst på hotellet med sin kæreste.

Landsholdsspillerne havde fået lov til at nyde spiritus for at fejre sejren over Sverige fredag, men kun på hotellets område.

Jesper Jensen hævder over for Ekstra Bladet, at det netop var de berusede landsholdsspillere, der fyldte hele hotellet, som var skyld i, at situationen udviklede sig.

Sparket to gange
Jesper Jensen forklarer at, efter han ud på natten var gået i seng, bankede det på hans dør. Da han åbnede stod Daniel Agger uden for. Jesper Jensen krævede ro. De to skændtes, men mere skete der ikke.

Ti minutter senere bankede det igen på og nu var det Nicklas Bendtner, der stod uden for - og så udviklede episoden sig ifølge Jesper Jensen til et regulært overfald, hvor han blev sparket to gange af landsholdsspilleren - i maven og på skulderen.

Fik spillertrøje og undskyldning
DBU ønsker ikke at kommentere på Jesper Jensens udlægning af sagen i dagens udgave af Ekstra Bladet. Unionens kommunikationschef Lars Berendt henviser til den redegørelse om sagen, som han udsendte tirsdag morgen.

I redegørelsen står bl.a., at ingen spillere var berusede, at ingen spillere forlod hotellet og at anmeldelsen til politiet var grundløs.

Ifølge dagens udgave af Ekstra Bladet havde DBU og Jesper Jensen på et forsoningsmøde lørdag aftalt at glemme episoden. Jesper Jensen fik en undskyldning af Nicklas Bendtner og en signeret kamptrøje.

"Jeg står kun frem, fordi DBU brød vores aftale. Vi havde en aftale om, at ingen skulle udtale sig. Og så ser jeg at DBU's kommunikationschef vasker hænder på alle omkring holdet. Og at det nærmest er mig, der er den skyldige," siger Jesper Jensen til Ekstra Bladet.