Hvad lavede du den 11. september 2001?

Interaktivt kort: Se også hvordan TV 2's værter og korrespondenter oplevede 11. september

De fleste af os husker tydeligt, hvor vi var, og hvad vi lavede, da nyheden om terrorangrebene i USA kom den 11. september 2001. Du kan læse danskernes beretninger ved at klikke på de røde punkter på kortet. Du kan zoome ind på kortet eller vælge at gå direkte til de største byer i Danmark.

Du kan også selv markere på kortet, hvor du var, og skrive hvad du lavede, da du fik nyheden. Klik på linket her og følg instrukserne. Gå tilbage til denne side og opdater (F5), og du kan nu finde din historie på kortet.

Undertegnede husker dagen således:
"For 10 år siden arbejdede jeg på TV 2|NYHEDERNEs udlandsredaktion. Og den 11/9 var alle udlandsredaktionens medarbejdere faktisk på TV 2 på Rugårdsvej i Odense.

Bortset fra de to kollegaer der "passede butikken", var vi alle på kursus. I en pause tjekkede jeg rent rutinemæssigt de udenlandske nyhedsbureauer og pludselig kom et kort såkaldt klokketelegram: "Et fly har ramt en bygning i New York".

Vi slog det hen, da vi formodede der var tale om et lille privatfly. Men hurtigt begyndte telegrammerne at strømme ind, og det gik op for os at dette var noget stort.

Kurset blev aflyst, og TV 2 stod klar med den størst mulige bemanding til en af den nyere tids største udlandsbegivenhed."