Ville lave Hitler om til en kvinde

16x9

De Allierede havde under anden verdenskrig nogle bizarre planer, og nu er det kommet frem, at de ville lave Adolf Hitler om til en kvinde. Det fremgår af en ny bog af en britisk forfatter.

"Der var en plan blandt De Allierede om, at de ville smugle østrogen ind i Hitlers mad og ændre hans køn, så han ville blive mere feminin og mindre aggressiv," siger professor Brian Ford fra Cardiff University i Wales, der har skrevet bogen.

Bogen indeholder også andre bizarre planer. Blandt andet ville De Allierede også hælde lim på de tyske nazi-tropper i et forsøg på at få dem til at sidde fast. Derudover ville de senere sejrsherrer også bygge bomber, der lignede dåsemad.

Spioner lå klar
Titlen på bogen er Secret Weapons: Technology, Science and The Race to Win World War II, og den er baseret på nye dokumenter, som ikke tidligere har set dagens lys på grund af deres følelsesmæssige natur.

Ifølge bogens forfatter var De Allierede dybt seriøse med hensyn til at lave den østrigske nazi-leder om til en kvinde, og britiske spioner var klar til at komme hormonerne i maden.

I modsætning til at komme gift i Hitlers mad - som ville være blevet opdaget ret hurtigt af de folk, der testede hans mad - ville hormonerne ikke have været blevet opdaget før meget senere.

"Kønshormoner er meget anderledes. De påvirker kun dig, hvis du tager dem i flere uger eller måneder, så ingen ville have opdaget, hvis hormonerne var i maden," siger Brian Ford.