Take That er knuste over aflysning

Bandet undskylder over for alle deres fans, at de har været nødt til at skuffe dem

Det var en svær beslutning, da Take That valgte at aflyse koncerten i stedet for at optræde uden Robbie.

Medlemmerne i bandet Take That er knus­te over,aflysningen af lørdagens kon­cert i København. I en pressemeddelel­se skriver Mark, Gary, Jason, Howard og Robbie, at aflysningen er den før­ste i deres karriere som band, og det var en vanskelig beslutning at træffe.

Den kritiske situation opstod ifølge meddelelsen fra det genforenede boy­band, fordi superstjernen Robbie Williams fik et maveonde.

Robbie var i Parkens garderobe
Hele lørdagen havde han flere lægebesøg og tog forskellig slags medicin uden at blive koncertklar. Han installerede sig endda i Parkens garderobe i håb om at blive klar. Men meldingen fra lægerne lød, at han ikke kunne optræde.

"Så havde vi en beslutning, der skulle tages: Skulle vi gennemføre showet uden Rob, eller skulle vi aflyse det hele? Hvad ville være mest fair over for vores fans? Hvad ville folk have?," lyder det fra Take That

"Det var en meget vanskelig beslutning. I sidste ende følte vi, at eftersom denne tour handler om, at vi fem er sammen igen og om at fejre den genforening, så ville det være forkert at gennemføre showet," skriver Take That.

Bandet undskylder samtidig over for alle deres fans, at de har været nødt til at skuffe dem.