Peter Lundin er blevet gift igen

16x9

Så skete det igen. Den firdobbelte morder Peter Lundin, der nu bærer det borgerlige navn Bjarne Skounborg, blev i går gift på Anstalten ved Herstedvester. Det skriver Ekstra Bladet. Den borgerlige vielse fandt sted omkring klokken 11.15 i går formiddags. Vielsen var kulminationen på et flere år langt forhold mellem Lundin og den 26-årige Betinna.

Bruden blev kørt til fængslet i en grå Skoda. Hun gemte sig bagi bilen af frygt for at pressen skulle være til stede. Og ganske rigtigt var Ekstra Bladet klar med en fotograf.

Det er tredje gang, at Lundin bliver gift, mens han sidder bag tremmer. Sidste han blev gift var den 29. oktober 2008 med færingen Mariann Poulsen. Hun forlod sin mand og deres fælles barn for at gifte sig med den berygtede drabsmand. Det ægteskab blev dog hurtigt droppet igen, da Mariann Poulsen blev overrasket over omverdens kraftige reaktion.

Peter Lundin er i Danmark dømt for drabene på sin elskerinde Marianne Pedersen og hendes to børn, Dennis på 10 og Brian på 12 år. Forbrydelsen fandt sted den 16. juni år 2000 i Rødovre. Ligdelene blev parteret så fint, at de aldrig er blevet fundet.

Lundins første drab fandt dog sted i USA, hvor han kvalte sin mor til døde. Sammen med sin far skaffede han liget af vejen. Lundin blev for det drab idømt 15 års fængsel.