Ole Henriksen gifter sig pga. valg

16x9

Skønhedsguru skyn-der at gifte sig inden det måske bliver forbudt efter valget

Skønhedsguruen fået har travlt med at gifte sig med sin kæreste Laurence.

"Det er i sidste øjeblik, at Laurence og jeg har besluttet for at gifte os. Og det haster," siger Ole Henriksen til TV2 Nyhedernes Rasmus Tantholdt.

Grunden til at cremekongen pludselig har speedet ægteskabsplanerne med sin kæreste gennem 24 år op, er udsigten til at ægteskabet mellem homo­seksuelle kan blive forbudt i Califor­nien.

På stemmesedlerne, som amerikanerne får udleveret i dag, står der nem­lig ikke kun Barack Obama og John McCain. Vælgerne skal også tage stilling til en række andre emner. I Californien skal vælgerne stemme om lovforslag 8, som kan forbyde homoseksuelles ret til ægteskab. Meningsmålingerne tyder på dødt løb.

Ole Henriksen var en smule nervøs for, at det ikke var muligt at blive gift på så kort tid. Men det lykkedes for parret at få alt ordnet med myndighed­erne i Californien.

"Nu er vi officielt på vej til at blive gift. Alt papirarbejdet er på plads. Det hele gik nemt og alle var så venlige og imødekommende. Vi er bare helt begejstrede", smiler Ole Henriksen og kysser sin kommende mand.

Højesteret i Californien gjorde for et halvt år siden ægteskab mellem homoseksuelle lovligt, og siden er 11.000 af de 100.000 homoseksuelle i staten blevet gift.