Politi finder tysk bil væltet på vejen - føreren er væk

Sønderjyske Motorvej var spærret i sydgående retning mellem Haderslev og Aabenraa efter mystisk færdselsuheld.

Syd- og Sønderjyllands Politi ledte tidligt onsdag morgen efter føreren af en tyskregistreret bil, der er væltet midt på Sønderjyske Motorvej.

Det oplyser Erik Lindholdt, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

- I forbindelse med en anden opgave havde vi tilkaldt en hundefører til Aabenraa. Da han så er på vej til Aabenraa, er han lige ved at køre ind i en fuldstændig mørklagt bil, som ligger i første vognbane på motorvejen.

- Det viser sig at være en tysk bil, som er væltet. Den er efterfølgende også blevet ramt af i hvert fald en lastbil og måske også en personbil, lyder det fra vagtchef Erik Lindholdt.

Frygter ikke for hans tilstand

Motorvejen var spærret frem til klokken 06.45 i morges, mens politiet ledte efter føreren af ulykkesbilen. Man frygtede, at bilens fører lå slynget ind på marken eller flakkede rundt i chokeret tilstand.

- Vi har nu fået kontakt til ulykkesbilens ejer, der bor et godt stykke nede i Tyskland. Han fortæller, at han har lånt bilen ud til en kammerat, der har viderelånt bilen til endnu en kammerat - alle tyskere. Den historie sammmenholdt med, at tændingsnøglen er fjernet fra ulykkesbilen, får os til at vurdere, at ulykkesbilens fører har taget flugten uden større kvæstelser, siger vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Nikolaj Hølmkjær, til TV SYD og tilføjer:

- Han er stadig som sunket i jorden, og vi tror, at han skjuler sig med vilje på grund af dårlig samvittighed.

 Ulykken skete mellem afkørsel 69 Haderslev S og afkørsel 70 Aabenraa N.