Miss Universe Danmark får frataget sin titel - fik beskeden lige inden hun skulle på tv

Søndag deltog Christina Mikkelsen i modelkonkurrencen Miss Universe. Nu siger de danske arrangører, at hun er blevet frataget sin danske titel.

Det er ikke mange dage siden, at den danske model Christina Mikkelsen stod på scenen i Fillipinerne i årets Miss Universe-konkurrence.

Men nu lyder det fra "Face Of Denmark", som afholder konkurrencen Miss Universe Denmark, at Christina Mikkelsen er blevet frataget sin danske titel.

- Uden at dykke ned i specifikke detaljer, blev Christine frataget sin titel og er ikke længere Miss Danmark 2016, skriver Face of Denmarks administrerende direktør og stifter, Anders Hamilton de Voss i en mail til Go' morgen Danmark.

Den tidligere direktør i ”Face of Denmark”, John Paul Hamilton de Voss, der er gift med den administrerende direktør, forklarer beslutningen med, at "Face of Denmark" har fået oplyst, at Christina Mikkelsen, ifølge dem, muligvis er del af en politiefterforskning.

TV 2 har forsøgt at få en uddybende forklaring fra "Face of Denmark", men det har ikke været muligt.

De ubehagelige beskeder

Meldingen kommer i forbindelse med, at Christina Mikkelsen har fremvist en række korrespondancer, hvor virksomhedens tidligere nationale direktør, Paul Hamilton de Voss, har sendt "ubehagelige" beskeder til hende i forbindelse med Miss Universe-konkurrencen.

Go' morgen Danmark har set beskederne. De viser, at Paul Hamilton de Voss blandt andet opfordrede den 25-årige model til at tabe sig otte kilo. På et tidspunkt, hvor den 174 centimeter høje Christina Mikkelsen i forvejen kun vejede 54 kilo.

08-12-2016  05:47
John Paul Hamilton
Mellem os bør du begynde at tabe dig nu.
Omkring 8 kilo før Universe.
Christina Mikkelsen
Er du sindsyg.. 8 kilo.. Jeg har allerede tabt mig. Hvis jeg taber mig 8 kilo, vil min vægt være 46... :)
Okay
Men jeg træner, og jeg er også på diæt :)

Paul Hamilton de Voss har afvist alle beskederne - på nær den om de otte kilo - som opsind.

- Jeg må også antage, at dette er en slags hævn fra Christina, fordi jeg som en del af min opgave med at følge op på nogle af de ting, jeg havde gjort, da jeg stadig koordinerede sponsorer og så videre, bad hende om at levere sin sponsorede/lånte kjole og hendes krone tilbage - da hun ikke længere er Miss Universe Danmark, og hun officielt er blevet frataget sin titel, skriver han i en mail til Go' morgen Danmark som svar på beskyldningerne.

Efterfølgende har Anders Hamilton de Voss, der er gift med Paul Hamilton de Voss, bekræftet, at det er korrekt, at den danske model har mistet sin titel.

Kommer bag på Christina Mikkelsen

Meldingen om, at hun ikke længere er Miss Universe Denmark kommer bag på Christina Mikkelsen.

Beskeden fik hun første gang fredag - lige inden hun skulle på Go' morgen Danmark for at fortælle sin historie.

- Jeg er aldrig blevet informeret om, at jeg ikke længere er Miss Universe Denmark, og jeg ved ikke på hvilket grundlag, de har frataget mig min titel, lød Christina Mikkelsens reaktion, da hun var i Go' morgen Danmark.