Unge amok i sjællandsk provinsby: Væltede biler og knuste ruder

16x9

En gruppe unge mennesker raserede i aftes flere gader i Haslev på Sjælland, hvor der blandt andet blev væltet biler og skudt fyrværkeri af mod tilfældigt forbipasserende. Det bekræfter vagtchefen fra Sydsjælland og Lolland Falsters Politi over for TV 2.

- Der blev blandt andet væltet tre biler og ødelagt en trailer. De unge har angiveligt hærget gennem gaderne og skudt fyrværkeri af i alle retninger og smadret bilruder, fortæller vagtchefen.

Da politiet nåede frem, var de unge hærværksmænd imidlertid over alle bjerge.

- Vi har ikke anholdt nogen endnu, men er i gang med at efterforske hærværket i samarbejde med det lokale politi. Vi er selvfølgelig interesseret i at finde ud af, hvem der står bag det her, siger vagtchefen, som kalder episoden ”meget voldsom”.

Sydsjælland og Lolland Falsters Politi er klar til at rykke hurtigt ud, hvis de unge ballademagere er på gaden igen i aften.

- Vi er forberedt og klar til at slå til, hvis de skulle finde på at fortsætte, hvor de slap i går. Sådan noget foregår typisk efter mørkets frembrud, men vi er opsat på at opretholde sikkerheden for byens borgere, siger vagtchefen til TV 2.

Politiet vil meget gerne i kontakt med borgere i Haslev, der har set eller hørt noget. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

Foto: Privatfoto