Pia Kjærsgaard efter blowjob-update fra Yahya Hassan: Han har storhedsvanvid

16x9
Yahya Hassan og Pia Kjærsgaard Foto: Facebook

- Dengang Pia Kjærsgaard tilbød mig et blowjob. Jeg tog imod tilbuddet, men jeg offentliggjorde aldrig dette billede i frygt for at folk skulle tro der var mere end sex imellem os.

Sådan skriver den kontroversielle digter Yahya Hassan i en kommentar til et billede af ham selv og Pia Kjærsgaard, som den unge digter har lagt på sin Facebook-side.

Yahya Hassan og Pia Kjærsgaard har mødt hinanden så sent som til Dansk Folkepartis julefrokost i december sidste år, hvor Yahya Hassan holdt tale for julefrokost-deltagerne.

Pia Kjærsgaard har tidligere betegnet Yahya Hassans digte som "forfærdelige", men hun trækker blot på smilebåndet over Yahya Hassans grovkornede opdatering på Facebook.

- Herregud, han er jo bare en kriminel indvandrerdreng, der har fået storhedsvanvid. Han vil bare have opmærksomhed. Men jeg synes, han virker som om han trænger til en pause fra medierne. Om han også trænger til kolde afvaskninger? Ja, måske - men det bliver ikke mig, der giver ham det, siger Pia Kjærsgaard til TV2.dk.

19-årige Yahya Hassan, der har palæstinensisk baggrund, debuterede i 2013 med digtsamlingen "Yahya Hassan", der er den bedst sælgende debut fra en digter  i Danmark med cirka 100.000 solgte eksemplarer. i 2014 udgav Yahya Hassans tidligere lærer Louise Østergaard, 40, romanen "Ord", som blandt andet beskriver det kæresteforhold, hun skal have haft til Yahya Hassan.

TV2.dk forsøger at få en kommentar fra Yahya Hassan til hans Facebook-opslag om Pia Kjærsgaard.