Hvad laver F-16-jagerflyet på tankstationen?

16x9

Det er ikke hver dag, at der sker usædvanlige ting i Fårvang, men onsdag morgen blev den daglige rutine brudt for de 1314 indbyggere i den lille midtj

Det er ikke hver dag, at der sker usædvanlige ting i Fårvang, men onsdag morgen blev den daglige rutine brudt for de 1314 indbyggere i den lille midtjyske by, der ligger godt 20 km fra Silkeborg.

Det var nemlig noget af et særsyn, der mødte de bilister, der kørte forbi den lokale OK-tank. For det var ikke et helt normalt køretøj, der optog pladsen ved pumpe nummer 4.

I stedet for en almindelig bil på fire hjul kunne folk måbende se et stort F-16-jagerfly rulle ind på tankstationen, og hurtigt stimlede både nysgerrige børn og voksne sammen om den usædvanlige ’gæst’, som man kan se i et indslag fra TV Midt Vest.

Det var dog ikke en jagerpilot, der var løbet tør for brændstof, men til gengæld et filmhold, der var ved at skyde en reklame for Forsvaret. Reklamefilmen, der kommer ud på et senere tidspunkt, har til formål at lokke folk til et air show i Karup den 22. juni, hvor det er meningen, at man bedre kan lære Forsvaret at kende.

Reklamefilm eller ej, så klappede tankpasseren i sine hænder over den gæstende F-16. Til TV Midt Vest fortæller han, at han aldrig har haft så mange gæster på én dag.